Již tuto sobotu,
krásné prostředí v Babiččině údolí, snad počasí bude přát nám i zvířatům.
Ovčácký den v Ratibořicich
-
- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 812 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 4524 poděkování
- Dostal poděkování: 4987 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovčácký den v Ratibořicich
Jamarov zkus alespon pár řádků report. Jak se tam dařilo. Mám Ratibořice moc ráda. Stavujeme se občas, když jedeme za detmi do Trutnova.

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
-
- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 812 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsme dorazili domů, vyložili ovce a dokrmili. Bohužel jsem úplně zapomněla fotit
a dokumentovat.
Počasí bylo ráno fakt děsivý, protože ani stěrače po cestě nestihaly, když se dostavely ohrady, umoudrilo se naštěstí počasí, sem tam jen pár kapek a odpoledne i sluníčko vykouklo, přadlenky byly pod střechou, skopové klobásy a guláš, ukázka práce pasteveckých psů, dílničky pro děti a trhy s ruční prací a výrobou, svaz drobnochovatelu z České Skalice s malou ukázkou drůbeže a králíků, no a pak zajímavost —vypouštění papoušků
.
Bohužel díky tomu počasí ráno, nebyla účast tak velká, ale na druhou stranu si to diváci mohli bez velkých tlačenic užít.
Jsem ráda, že jsme se viděli zase s Kubou a to je jediné co mam...
Jinak koukám jak mu ty ruce jedou a je to fakt paráda se dívat
jo a dělal jako vždy reklamu Malochovu 
Tak se budu těšit na Dožínky, doufám, že se tam též zase sejdeme a snad tam dorazí i někdo další z MCH.

Počasí bylo ráno fakt děsivý, protože ani stěrače po cestě nestihaly, když se dostavely ohrady, umoudrilo se naštěstí počasí, sem tam jen pár kapek a odpoledne i sluníčko vykouklo, přadlenky byly pod střechou, skopové klobásy a guláš, ukázka práce pasteveckých psů, dílničky pro děti a trhy s ruční prací a výrobou, svaz drobnochovatelu z České Skalice s malou ukázkou drůbeže a králíků, no a pak zajímavost —vypouštění papoušků

Bohužel díky tomu počasí ráno, nebyla účast tak velká, ale na druhou stranu si to diváci mohli bez velkých tlačenic užít.
Jsem ráda, že jsme se viděli zase s Kubou a to je jediné co mam...
Jinak koukám jak mu ty ruce jedou a je to fakt paráda se dívat

Tak se budu těšit na Dožínky, doufám, že se tam též zase sejdeme a snad tam dorazí i někdo další z MCH.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2214 poděkování
- Dostal poděkování: 4568 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Luci, za to psaní! Super, že se akce nakonec povedla! Tohle je vždycky děsně závislé na počasí, no… 
Když to klapne, moc ráda bych se v Hradci zas stavila. Ale mám to krapet z ruky… bylo by fajn se svézt třeba ve dvou s někým z okolí odsud, že by se rozložily náklady. Kdyby se chtělo třeba Janince, Deně nebo Čtenářce…

Ale to je ještě daleko

Když to klapne, moc ráda bych se v Hradci zas stavila. Ale mám to krapet z ruky… bylo by fajn se svézt třeba ve dvou s někým z okolí odsud, že by se rozložily náklady. Kdyby se chtělo třeba Janince, Deně nebo Čtenářce…

Ale to je ještě daleko

-
- Dal poděkování: 4524 poděkování
- Dostal poděkování: 4987 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Veru když to vyjde tak chtělo! Vezmu klidně další , mám auto na LPG=malé náklady.

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.