Dotace
-
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 656 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotace
Prdím na ně je to pár stovek. Ted vytrhnu 8 stromků a za pár let budou prudit znova, že tam nevidí na ortofotu trávu protože se rozrostly koruny.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3028 poděkování
- Dostal poděkování: 6157 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jani, mám to stejně… vím, že je to blbost, ale nedokázala jsem zničit meruňku, kterou nám sice v prvním roce na nové zahradě omlátil srnec, ale ona bojuje a krásně roste a sílí… ale prý je odepsaná a jako dospělý strom nemá šanci… mno… až zahlásí, že to vzdává, tak jí odstraním holt
a tak je vedle ní ještě jedna. Ale asi ví, že je náhradnice. A ikdyž si nekonkurují, tak ta druhá sazená moc dobře neprospívá…
já na to moc nevěřím, ale asi fakt něco jako duši mají i rostliny… 

-
- Dal poděkování: 617 poděkování
- Dostal poděkování: 918 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
K těm korunám, buď mohou osobně, nebo by mělo stačit fotografie , kde je zřejmé, že kmen má třeba 40 cm v průměru a kroužek tedy má být 40 a ne 400 cm
chovám asi 35 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 ,8 slepic isabrown
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co jak vám vyhodnocuje družice seč a pastvu?
Já mám stále splněno pouze tam kde proběhla komplet najednou seč, na blocích kde jsem sekal postupně nebo pásl stále nevyhodnoceno.
Já mám stále splněno pouze tam kde proběhla komplet najednou seč, na blocích kde jsem sekal postupně nebo pásl stále nevyhodnoceno.
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2191 poděkování
- Dostal poděkování: 4828 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
teprve se učím se v tom alespoň vyznat, takže netuším
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
-
- Dal poděkování: 617 poděkování
- Dostal poděkování: 918 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky netuším, žádal jsem jako mikrozemedelec do 4ha, takže nevím, jestli se mi to týká, na fb jsem postrehnul, že plochy se sklonem na 10 stupňů se nekontrolují. Tak uvidím.
chovám asi 35 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 ,8 slepic isabrown
- PavelIV
- Dal poděkování: 5801 poděkování
- Dostal poděkování: 3411 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jo 31.7 mám i u Podmáčené louky AEKO, kde je v podmínkách pro AEKO seč 15.6-7.8. Pokošeno už teda mám ale bylo to strašné, 15. června metr a půl vysoké, východoněmecká fréza dostala zabrat. Mám předjednáno s CHKO že mi to na další roky snad povolí od 15.5.
-
- Dal poděkování: 123 poděkování
- Dostal poděkování: 130 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam za sebou uspesne kontrolu ze SZIFu. Kontrolovali zda bylo poseceno v terminu, obmyti topolu a jestli odpovida zamereni a oploceni pozemku. Nic sloziteho a nechteli ani zadny papiry vsechno meli sebou. 2 chlapi, pristup naprosto v pohode. Mam zazadano o maleho zemedelce.
-
- Kontaktovat uživatele:
https://www.youtube.com/watch?v=k9QjwhbhY_U
Přibyla do evidence osevu položka Směs Zeleniny, takže už nebudu muset vyznačovat kde je jeden řádek cibule a kde dva fazolí.
Přibyla do evidence osevu položka Směs Zeleniny, takže už nebudu muset vyznačovat kde je jeden řádek cibule a kde dva fazolí.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 4134 poděkování
- Dostal poděkování: 4500 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já si minulý týden zrušil ornou právě kvůli tomu co by vyřešila " směs zeleniny".
Nevím proč mě na to úřednice neupozornila.
Nevím proč mě na to úřednice neupozornila.

„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
- Augenblick
- Dal poděkování: 2359 poděkování
- Dostal poděkování: 2361 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já tam to mini políčko v dotacích nemám, to by asi bylo opravdu jen pár kaček.. 
Teď jsem to změřil, je to 800m2 , navíc jsem v Ez, tak bych asi musel prokazovat že výsadba je taky z Ez a další asi píkoviny..

Teď jsem to změřil, je to 800m2 , navíc jsem v Ez, tak bych asi musel prokazovat že výsadba je taky z Ez a další asi píkoviny..
Tykat, díkes ....
- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem odešel částečně s nepořízenou
mám smlouvu o směně pozemků, ale nemůžu doložit že druhá strana má právní doklad k užívání
druhá strana se na LPISu jen odhlásila a nepřevedla na mně
a je to úředně v kelu
ostatní v pohodě

ostatní v pohodě

-
- Dal poděkování: 367 poděkování
- Dostal poděkování: 1095 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Žádosti se podávají snad do 15 května, jestli se nepletu. Do té doby to snad vyladíte ke spokojenosti.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak muze urednik po Tobe chtit dokladat smlouvu nekoho jineho. Snad maji dolozeno opravneni k uzivani od predchoziho najemce z doby kdyz to uzival on ne?
- PavelIV
- Dal poděkování: 5801 poděkování
- Dostal poděkování: 3411 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Možná proto, že tuším od roku 2014 pokud to v pachtovní smlouvě není výslovně uvedeno, tak to pachtýř nemůže dál propachtovat. Z toho může vyplývat, že ani směnit.

- DAD David Abrahám
- Kontaktovat uživatele:
Pak - kdyby to předchozí uživatel rovnou přehlásil na moje identifikátory tak to proběhlo bez problémů
bohužel to podniku bylo jedno a tak jen zrušil zápis pozemků v LPISu
k novému zápisu se dokládá smluvní nebo majetkový vztah, já mám jen zápis dohody o směně používání pozemků s předchozím uživatelem, ten úřednici nestačí
bohužel to podniku bylo jedno a tak jen zrušil zápis pozemků v LPISu
k novému zápisu se dokládá smluvní nebo majetkový vztah, já mám jen zápis dohody o směně používání pozemků s předchozím uživatelem, ten úřednici nestačí

-
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ted kdyz to Pavle zminujes tak mi prijde ze uz se tu o necem takovym psalo.
Ja kdyz vidim ze maji ouradove s necim problem tak pisu rychlejc nez premyslim. Takze DADe ted musis sehnat majitele a sepsat s nim smlouvu?