Dále foto karotky, která je do půlky ukousaná a ještě trochu je třeba odkrojit, prý hryzec či hraboš přenášejí nemoci. Mnoho karotek bylo sežráno zcela. Dále pěstuji pozdní mrkev Maximu, pokud bude takto okousaná, nebudu ji moci skladovat ve sklepě na zimní použití.

Dnes jsem také začala čistit jahodiště, mám asi tak půlku hotovou. Všude samá díra, jahody ani neodnožily. O brambory mám velikou obavu. Rajčata a papriky se zdají býti v neoblibě u hajzla. Cukety také rostou krásně. Cibule a česnek ho nezajímá. Hodně škodí na stromkách a keřích, stávají se díky němu bonsají.
Před pár týdny jsme aplikovali gel do nor, pak jeden sáček kostek jedu, také do nor. 300 kč Více se nám nyní nechce. Sestrojila jsem větrníky z plastových lahnví, ale moc se mi netočí. Máte někdo návod, jak vyrobit účinné a hlučné větrníky?
Koupila jsem https://www.deramax.cz/deramax-cvrcek-e ... u-a-hryzcu , dnes doručeno. Se čtyřmi bateriemi a doprava, 736 kč. Umístila doprostřed jedné zeleninové části, poblíž mých milovaných celerů. Vydává to dosti nepříjemný přerušovaný zvuk. Napadlo mne zakrýt květináčem, pak je to snesitelné.
Máte někdo nápad, návod, jak snížit stavy na únosnou míru? Sem s ním. Vyzkouším cokoliv. Zlatý krtek, ale ten u nás nebydlí.