28.4. jsme je přivezli cca plus mínus 1,6-1,7 kg. Teď jsem vybrala ty, co se zdáli z těch větších, mají přes 3 kg. To mi přijde slušné. Zavřeli jsme je jen s vodou do rána, aby se dali kuchat. Tak jsem zvědavá, jaká bude váha po opracování.


no, kdysi jsem na UFO četl něco o tom, že jak se ten ne zrovna úplně čistej brojler hodí do horký vody, kůžička se pěkně roztáhne a krásně do sebe natáhne tu vodu, která je po každým kuse hnusnější a hnusnější...nechtěl jsem to vědět, taky to dělám jako vy...ale už se mi to tolik nelíbíHhippie píše: ↑01 čer 2023 10:58 varný hrnec udržuje teplotu na cca 65 stupních. Ponořím kuře na cca 1,5 minuty, zaklopím hrnec, zapnu vodu ve škubačce, vytáhnu kuře, vložím do škubačky, dám další kuře do hrnce, oškubu ve škubačce, dočistím, dám na vál, a jdu vytáhnout kuře z horké vody, a tak dále..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host