Husy
-
- Dal poděkování: 573 poděkování
- Dostal poděkování: 897 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Husy
Tohle mi vyrostlo z vajíček, či jsem na jaře koupil. Měla to být odrůda Linda, ale asi to budou nějaký kříženci.
chovám asi 35 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 ,8 slepic isabrown
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
-
- Dal poděkování: 237 poděkování
- Dostal poděkování: 928 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Husy
To jsou opravdu kříženci a řekla bych, že už i kříženci kříženců. V té tmavé je tutově i něco z husy labutí šedé podle toho hrbolu nad zobákem.
Taky jsem si objednala vejce do líhně a opravdu se mě vylíhlo to co mělo. Jeden houser skončil na svatomartinském stole a druhý to má spočítané na vánoce. Netroufala jsem ani naznačit, že bych si husy nechala na vajíčka, protože manžel mě v mojich chovatelských nápadech dost krotí. Sám ale přišel s nápadem je nechat. Trochu jsem mu to jako rozmlouvala, no nakonec zabít se dají i potom.
Taky jsem si objednala vejce do líhně a opravdu se mě vylíhlo to co mělo. Jeden houser skončil na svatomartinském stole a druhý to má spočítané na vánoce. Netroufala jsem ani naznačit, že bych si husy nechala na vajíčka, protože manžel mě v mojich chovatelských nápadech dost krotí. Sám ale přišel s nápadem je nechat. Trochu jsem mu to jako rozmlouvala, no nakonec zabít se dají i potom.
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 1822 poděkování
- Dostal poděkování: 3855 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
na talíři to nikdo nepozná
a jestli je máš na chov pro sebe tak jsou pěkný a důležitý je aby byly plodný
to zjistíš na jaře 

na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
-
- Dal poděkování: 573 poděkování
- Dostal poděkování: 897 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Husa plemene linda byla vyšlechtěna v bývalém SSSR křížením i husy labutí a ostatních plemen hus.
On ten prodejce říkal, že to nejsou úplně čisté Lindy. Ještě že jsem neutratil moře peněz za vejce cholmogur
https://cs.farm.tomathouse.com/gusi/linda.html
On ten prodejce říkal, že to nejsou úplně čisté Lindy. Ještě že jsem neutratil moře peněz za vejce cholmogur

https://cs.farm.tomathouse.com/gusi/linda.html
chovám asi 35 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 ,8 slepic isabrown