Kohout na víně

Slepice, kachny, husy. Co vše se pro ně dělat musí? Jak postavit kurník? Kachník? Nejlepší plemena? Kde koupit chutná krmiva? Funkční druhy líhní? Za kolik letos prodat vejce?
Uživatelský avatar
Bosorka Jana
Příspěvky: 6018
Registrován: 09 říj 2018 21:32
Dal poděkování: 241 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: Kohout na víně

Nový příspěvek od Bosorka Jana »

Ja zas naložím citrony.
Nnirty to je skvělé, nová inspirace do naší kuchyně. :souhlas:
Hhippie kde je recept na polévku z jehněčí kosti?
Tykání vítáno.

Uživatelský avatar
Hhippie
Administrátor fóra
Příspěvky: 3272
Registrován: 10 říj 2018 13:32
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 65 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kohout na víně

Nový příspěvek od Hhippie »

Najdi si kdekoli “recept harira” a vyber tu, co se Ti bude nejvic libit :mrk:
Predpokladam, ze by slo udelat i z jineho nez jehneciho vyvaru. Ale ja jsem rada, ze velmi chutne spotrebuji i jehneci kosti.
:Hhippie: Bubáci forever!

Uživatelský avatar
Bekkky
Příspěvky: 688
Registrován: 11 říj 2018 13:43
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 54 poděkování

Re: Kohout na víně

Nový příspěvek od Bekkky »

Recept na kohouta na víně jsem modifikovala na kuře a králíka s tím, že nevykosťuju ale prostě kosti při porcování přeseknu a používám bílé víno. Místo rajského protlaku jde taky použít francouzská hořčice, trochu míň než protlaku. Zahušťuju francouzským máslem. Cibulky nedávám, neb mě nebaví je čistit.
Není to tedy zcela přesné, ale vychází to rozhodně ze základů francouzské kuchyně a je to dobré a rychlejší.
Předpokládám, že francouzské venkovanky také vždy neoplývají časem a recepty mají řadu variant :usmev:
Nejhorší smrt je z vyděšení.... :slunce: :dest:

Odpovědět