Říje?
-
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 127 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Říje?
Tak jsem tady znovu s dotazem a úvahou Sleduju je tedy řádně, už jsem viděla všude kozí ,,pysky,, tak jsem toho na chvíli nechala. Dneska od rána řve Elvíra (ta mladší a oprsklá) jak je.blá. Ale vážně. Celá dědina mě musí proklínat. Každou chvíli to poslouchám. Ocasem nemrská, ale když jsem se koukla z blízka, tekl ji trošku průsvitno bílý výtok z pochvy. Aspoň to tak vypadá. Ta druhá, kterou právě chceme připouštět nemečí, nemrská ocasem, nic jí neteče, ale přišlo mi, že má vystouplá, jakoby nateklá rodidla oproti tomu, jak to mívá normálně. Mám čekat na nějaké další příznaky nebo když se to objeví, je to komplexně a za dva dny je po všem? Dneska stejně jet nikam nemůžu, takže bych to asi nechala na příště nebo zítra. Jde mi jen o to, zda je už toto ono (myslíte) nebo ne..Přeci jen já prostě nevím, jak moc se to může projevit a nemusí . Zkusím poslat fotky, ale vezme si jen z ruky chleba a pryč ode mne, takže nějaké bůhví jaké fotky to nejsou. Ve skutečnosti mi to příjde více výrazné...Děkuji Vám za rady, omlouvám se za fotky
Krásný den všem!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Říje?
Mám nutkání tady poslat taky nějakou normální, ať si nepřipadám tak hloupě Moc všem děkuji za komentář a radu!!!!
Krásný den všem!
-
- Dal poděkování: 4942 poděkování
- Dostal poděkování: 3920 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ta druhá, uřvaná je jasná. Ta první vypadá taky, pochvu má podle mě mírně pootevřenou. Zapište si datum a čekejte za 3 týdny. To by se mělo opakovat a když to budou 3 týdny, je to ono. Ale podle mě jsou obě. Možná ta tišší bude až zítra dobrá ke kozlovi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hezké odpoledne, takže podle všeho to říje fakt byla. Trvala od pondělí do středy s tím, že ve středu už byla slabší...teď jsou na tom zase původně. Takže to mám v kalendáři a za 3 týdny se budu těšit můžou být příznaky říje za ty 3 týdny jiné, nebo budou stejné?
Krásný den všem!
-
- Dal poděkování: 4942 poděkování
- Dostal poděkování: 3920 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: