Tak to jsem ráda

já tam stejně za něma chodím několikrát denně, protože je to pro mě relax od dětí

...tím, že jsem to nikdy nezažila, nevím, co mě čeká, navíc věřím, že konkrétně Josa mi do toho namyšleného určitě hodí vidle

proto jsem trochu nervòzní abych to zvládla. Teď je to třetí den, co Josu 3 krát denně prostě odchytnu abych zkontrolovala rodidla. Doteď jsem jen koukala ze zadu, dál od ní(asi metr)...teď už jsem se naštvala a prostě 3 krát denně je zavolám do chlíva (venku bych to nedala na té ploše) a tam jí chytnu. Nechce se jí, ale už tak neblázní, takže jí mám chycenou asi za 20 sekund(máme veliký chlív asi 10x5 metrů), někdy rychleji. Zkontroluju ji a pak ji nějakou dobu hladím a mluvím na ni. Po chvilce jsem ji vždy pustila obojek jemně, dále hladila a ona pak za pár sekund odešla. Dneska už normálně za mého drbání a hlazení žrala seno a odešla až jsem začala drbat na břiše asi po 5 minutách

zvolila jsem více ,,urputnou,, cestu a vypadá to, že to funguje....teď jen chytnou tu říji. Dala jsem si předsevzetí, že prostě zabřezne, když už kvůli ní mam kozy