Honzauta - já mám sušení sena také ráda, to nerozporuji a jo, taky mě pak baví hádat odkud to je

celá věc se má tak, že sama ženská s hráběma a vidlema bez mechanizace je v tomhle případě hádej na co? Jo, na dvě věci. Tak to prostě je a je na čase si to přiznat. Ti z vás, co to dělají ve větším a mají mechanizaci, tak to je úplně jiný level. Ty píšeš, že uděláš 200 balíků, což je množství, které já neskrmím ani za deset let. Já nejsem malochovatel, ale spíš mikrochovatel oproti těm z vás, co mají techniku. Hrábě a traktor s obracákem prostě do jedný lajny dát nejde. Kdybychom se starali o výhradně svoje pozemky, přemýšleli bychom jistě jinak. Ale vše, o co se staráme, je cizí a nabyli jsme to takovým způsobem, jakože přišel Pepa a heleť nechceš si posíct mojí zahrádku? A tihle Pepové pak přibývali postupně v čase. Jedná se o pozemky, kam se traktor ani nevejde, i kdybychom za něj měli veškeré náčiní a to nemáme a kvůli cizímu to logicky kupovat nebudeme. Ve všech případech jde o ruční práci, jsou to různé zahrádky, mezičky, atd. Prostě už to dál nemá smysl. Seno pro králíky na vlastní zahradě pochopitelně budeme dělat i nadále, stejně tak si necháme tu jednu zahradu, jak jsem psala výše, ve které vidíme perspektivu i do budoucna a to je vše. Pro králíky to stačí a koně budou žrát prostě kupované.