Vykostění jehněčího hrudníčku
- irčan
- Příspěvky: 2771
- Registrován: 28 črc 2019 14:43
- Dal poděkování: 983 poděkování
- Dostal poděkování: 401 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Vykostění jehněčího hrudníčku
Vždycky sem chtěl vidět co je za tým kopcem na obzoru!Irčan.
Demokracie je když dva vlci a jedno jehně hlasujó co bude k večeři.
Svoboda je když dobře ozbrojený jehně odmítne výsledek hlasování.
Benjamin Franklin.
Demokracie je když dva vlci a jedno jehně hlasujó co bude k večeři.
Svoboda je když dobře ozbrojený jehně odmítne výsledek hlasování.
Benjamin Franklin.
-
- Příspěvky: 8367
- Registrován: 16 zář 2020 08:37
- Dal poděkování: 4375 poděkování
- Dostal poděkování: 3331 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vykostění jehněčího hrudníčku
Tak to je inspirace. Díky, irčane. Na vaření už jsem se nekoukala, ale vykoštění bylo moc pěkné. Ty řeznické špalky taky stojí za kouknutí .
- Berrynator
- Příspěvky: 344
- Registrován: 22 říj 2018 09:43
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 296 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vykostění jehněčího hrudníčku
Taky jsem párkrát měl tu čest vykostit celou ovci, ve finále to není zas tak hrozné, jen tomu obětovat ten čas, nicméně pro naši domácí obvyklou kuchyňskou úpravu opravdu ztráta času a co si budeme povídat, maso od kosti je maso od kosti
-
- Příspěvky: 8367
- Registrován: 16 zář 2020 08:37
- Dal poděkování: 4375 poděkování
- Dostal poděkování: 3331 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vykostění jehněčího hrudníčku
Mě tedy zase štvou kosti, pokud jsou nasekané. Třeba ty kotletky nebo jak se tomu říká, když se svíčková naseká i s žebrem, to úplně nesnáším. Tuhle část vykosťuju a žebra odděluju od páteře vykloubením, takže tam nejsou žádné naštěpené kosti a z válečku se krájí medailonky. Ale nenasekané nebo nenařezané, jen vykloubené kosti mi nevadí.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů