Vykostění jehněčího hrudníčku

maso je maso
Uživatelský avatar
irčan
Příspěvky: 2771
Registrován: 28 črc 2019 14:43
Dal poděkování: 983 poděkování
Dostal poděkování: 401 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Vykostění jehněčího hrudníčku

Nový příspěvek od irčan »

Vždycky sem chtěl vidět co je za tým kopcem na obzoru!Irčan.
Demokracie je když dva vlci a jedno jehně hlasujó co bude k večeři.
Svoboda je když dobře ozbrojený jehně odmítne výsledek hlasování.
Benjamin Franklin.
Františka.
Příspěvky: 8365
Registrován: 16 zář 2020 08:37
Dal poděkování: 4375 poděkování
Dostal poděkování: 3330 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vykostění jehněčího hrudníčku

Nový příspěvek od Františka. »

Tak to je inspirace. Díky, irčane. Na vaření už jsem se nekoukala, ale vykoštění bylo moc pěkné. Ty řeznické špalky taky stojí za kouknutí :usmev: .
Uživatelský avatar
Berrynator
Příspěvky: 344
Registrován: 22 říj 2018 09:43
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 296 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vykostění jehněčího hrudníčku

Nový příspěvek od Berrynator »

Taky jsem párkrát měl tu čest vykostit celou ovci, ve finále to není zas tak hrozné, jen tomu obětovat ten čas, nicméně pro naši domácí obvyklou kuchyňskou úpravu opravdu ztráta času a co si budeme povídat, maso od kosti je maso od kosti
Františka.
Příspěvky: 8365
Registrován: 16 zář 2020 08:37
Dal poděkování: 4375 poděkování
Dostal poděkování: 3330 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vykostění jehněčího hrudníčku

Nový příspěvek od Františka. »

Mě tedy zase štvou kosti, pokud jsou nasekané. Třeba ty kotletky nebo jak se tomu říká, když se svíčková naseká i s žebrem, to úplně nesnáším. Tuhle část vykosťuju a žebra odděluju od páteře vykloubením, takže tam nejsou žádné naštěpené kosti a z válečku se krájí medailonky. Ale nenasekané nebo nenařezané, jen vykloubené kosti mi nevadí.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů