Mlete jehneci
Kousek zazvoru nasekat na jemno
Salotku na male kosticky
mozno pazitku
chilli papricku pokrajet na jemno
Sezamovy olej
Pepr sul
Vajicko
Trochu strouhanky na eventuelni zahusteni a aby lepe drzelo maso pohromade
Majoneza:
Kari pasta (hotova koupena)
Majoneza
- dobre spolu promichat nejdriv v malem mnozstvi, aby se neudelaly hrudky a postupne pridavat majonezu do finalniho mnozstvi
- salotka
- cersrvy koriandr, klidne mnoho - dle chuti
- stava z limetky
Zelenina do burgru - nalozena mrkev
- mrkev na jemne zizalky (specialni skrabkou)
- sezamovy olej
- sezamova seminka
- sojova omacka
- cerstvy koriandr
Servirovani:
- oba dily potrit rozpustenym maslem a opect
- majoneza na oba dily
- cerstvy salat
- opecene maso
- marinovana mrkev (nejlepe osusit na ubrousku)
Burger z jehněčích ořezů
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Příspěvky: 11577
- Registrován: 10 říj 2018 13:32
- Dal poděkování: 2571 poděkování
- Dostal poděkování: 5323 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Příspěvky: 6235
- Registrován: 09 říj 2018 21:32
- Dal poděkování: 415 poděkování
- Dostal poděkování: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burger z jehněčích ořezů
Veru děkuju. Jsi Hned zítra vyzkouším k večeři.
Burgrové bulky upeču tyto: https://kitchenette.cz/clanek/227-burgerove-housky
Burgrové bulky upeču tyto: https://kitchenette.cz/clanek/227-burgerove-housky
- MartinR
- Příspěvky: 234
- Registrován: 21 říj 2018 10:58
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 64 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burger z jehněčích ořezů
Verčo věřím, že mohl být výborný a i výborně vypadá ale já jsem po pravdě nikdy nepochopil systém nebo princip jedeni burgru. Je to vysoký tak se do toho nedá bez upatlani okolo huby pořádně kousnout, maso z toho pri kousání leze furt ven a nepamatuju si že by mi při konzumaci někdy něco někam neukaplo...
Ale je to holt emerický...
Ale je to holt emerický...
-
- Příspěvky: 6235
- Registrován: 09 říj 2018 21:32
- Dal poděkování: 415 poděkování
- Dostal poděkování: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burger z jehněčích ořezů
Musíš pořádně otevřít ústa, Martine. Jíst nad talířem, po ruce ubrousky. Je to dohromady moc chutná kombinace prostě. Burgrová houska, majoneza, zelenina, burgr.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Příspěvky: 11577
- Registrován: 10 říj 2018 13:32
- Dal poděkování: 2571 poděkování
- Dostal poděkování: 5323 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burger z jehněčích ořezů
Marti: chapu, kazdy to ma jinak. Ja burgerum neholduji, ale treba jednou do roka si rada nejaky dobry dam. Kuprikladu v Radotine, kam chodi manzel na beachvolejbal, delaji burgery, na ktere jezdi nasi kamaradi, rodili Amici z Kalifornie, kdyz prijedou na navstevu a rikaji, ze nikdy v Americe nejedli lepsiho burgera
Jani: to jsem moc rada! Ten kuchtik mel vlastnorucne vyrabene bulky s primesi brambory do testa. Pry to ma pak optimalni vlastnosti pro burger. Musi se dostatecne vypect kurka a pak je vnitrek vlacny, neprilis sladky (jako ty kupovane) a zaroven kurka dostatecne pruzna, aby nepopraskala a netrhala se, kdyz clovek housku uchopi k jidlu
Jani: to jsem moc rada! Ten kuchtik mel vlastnorucne vyrabene bulky s primesi brambory do testa. Pry to ma pak optimalni vlastnosti pro burger. Musi se dostatecne vypect kurka a pak je vnitrek vlacny, neprilis sladky (jako ty kupovane) a zaroven kurka dostatecne pruzna, aby nepopraskala a netrhala se, kdyz clovek housku uchopi k jidlu
Bubáci forever!
- Bekkky
- Příspěvky: 1157
- Registrován: 11 říj 2018 13:43
- Dal poděkování: 234 poděkování
- Dostal poděkování: 519 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burger z jehněčích ořezů
Že by americká velkohubost??? Možná to je tréningem od dětství....
Nejhorší smrt je z vyděšení....
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů