Jani, ty pěstuješ vavřín? Myslela jsem, že v našich zeměpisných šířkách to nejde. Máš ho venku, doma nebo ve skleníku?
Jinak kečupy nádhera. Až se zima zeptá... A není to jen o chuti, když vidím ty ceny kvalitnějších kečupů v marketu...
Jani, ty pěstuješ vavřín? Myslela jsem, že v našich zeměpisných šířkách to nejde. Máš ho venku, doma nebo ve skleníku?
Pasírovač profi s kličkou v nerezu jsem koupil před 14 dny za 1100,-Kč v tescomě.Žena se hrozila nad cenou,ale při pasírování na kečup už jásala.Šlo to fantasticky a zítra dalších 9 kg rajčat a opět kečup tentokrát pro vnuky.Savarka píše: ↑16 srp 2022 14:35 Celá rajčata jsou taky fajn, akorát se mi nechce do toho loupání rajčat, to už je radši přepasíruju a mám to i bez semínek. Ale pokud tam chcete ty kousky rajčat i se semínky, je to jasné.
Jinak co se týče pasírování, na letošní sezónu jsem si pořídila pasírovač s kličkou a jsem moooc spokojená.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host