My o sýru a na mém oblíbeném kanálu z Azerbajdžánu zrovna dělají sýr - velmi obyčejně, přirozeně, nejspíš tak nějak ve stylu Františky a Jupíka. Krásné...
Sýřidla - výroba doma
-
- Příspěvky: 484
- Registrován: 06 kvě 2019 20:40
- Dal poděkování: 1258 poděkování
- Dostal poděkování: 525 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Příspěvky: 8367
- Registrován: 16 zář 2020 08:37
- Dal poděkování: 4375 poděkování
- Dostal poděkování: 3331 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sýřidla - výroba doma
No, jsou v tom proti mně odlišnosti, ne velké, např. skoro nikdy nezahřívám už mléko a nechám teplotu po nadojení. Ale ten cedník jako formu na sýr používám skoro stejný . Akorát před plněním formy tam dám ještě plachetku, aby se mi sýr neprotlačoval ven. Někdy i jen vlastní vahou prolézá dírkami, jim to taky dělá. Nechám ji tam ještě na první otočení a pak už ji vyndám, není potřeba, nic ven neleze. Já bych ho taky hned nejedla, to není ono, nejdřív třetí den. A taky nepoužívám žaludky, ale mikrobiální syřidlo. Ale to jsou detaily. Taky se mi líbí jejich videa, ale ta paní se tváří pořád tak zarputile, že se jí skoro bojím. Myslela jsem si, že je to z Turecka, a on je to Azerbajdžán.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů