1) Pořádek ve spojovacích materiálech a jiné droboti:
Mám velké množství různých hlavně vrutů, ale i hřebíků, skob a dalšího.
Mám to různě po poličce a je v tom bordel. A mě to štve. Pořadače na stěnu mi ale přijdou k prdu - jsou to umělohmotné šuplíčky, které se hned rozlámou… má někdo něco šikovnějšího?
Předpokládám něco, kde je jasně vidět, co to obsahuje a lze to šikovně a efektivně skladovat (spousta krabiček je náročná na prostor) a zároveň z toho snadno brát a zas vracet, nebo optimálně si vzít celý ten obal s sebou a aby se nezničil.

2) Nářaďový kyblík:
V čem nosíte svoje nářadí po farmě? Mám tam jen základ, ale stejně mi to přijde děsně těžké, když to někde vláčím (většinou tedy jen s jednou vrtačkou). Jenže je prostě třeba, mít tam dost různých vrutů, aby člověk mohl opravit na místě, co potřebuje a základní nářadí a ne běhat pořád “na základnu”.
Uvažuji o nářaďovém kufříku - že do něj neprší… ale zas mi ten kýbl přijde takový praktický, u ruky… na kufr na kolečkách si můžu jen myslet - vzhledem k terénu je to nereálné. Holt něco do ruky.
Blbé na kufříku je zas to, že se musí pořád zavírat na ty zámky, jinak si ho člověk vysype a to mě vždycky může švihnout