Můžu se nad tím zamyslet, až budu mít chvilku.
Každopádně kdybych neměla možnost pohodlného procesu zpracování u kamaráda se škubačkou, už bych to dělat nechtěla. I tak s tím mám mnoho prdění..

Zabiju 5 brojlerů (nevejdou se mi do vykrvovacího trychtýře, co má být i na brojlery, takže už to je pro mě v jednom peklo. Navíc děsně dlouho trvá, než se přestanou hýbat, takže je celou dobu hlídám, aby se neomlátili.. což stojí dost času). Tedy cca 30 minut na porážku těch 5 ks. Jedu ke kámošovi. Tam je uvařená voda a vše připravené. Oškubáno je za cca 15 minut. Kusy čekají na vyvržení. To mi zabere asi 40 minut se vším opíráním vodou, opracováním vnitřností, atp. Zchlazuji ve vodě. Pak naskládám maso do vaničky a vezu domů, kde věším do lednice na provázky na háky. Nechám okapat a zchladit. Pak přenáším do kuchně, kde dosušuji zevnitř a balím a vážím…
Včera mi tento proces trval od cca 8 do 15 h (s obědem).
Nejsem rychlá, protože třeba vyvrhování jistě někomu bude trvat o půlku času kratší dobu. Dělala jsem to prvně takhle ve větším. Ale i tak bych si tipla, že na výrobu jednoho brojlera spotřebuji sakumprásk hodinu času

A to nepočítám, že mi odbydou věci typu příprava všeho náčiní a následný úklid..