Kouťáku, myslela jsem si to

a upřímně jsem se těšila, zda-li, a co, k tématu napíšeš právě Ty!
Když jsem o tom letos o prázdninách přemýšlela, právě na Tebe jsem hodně vzpomínala, protože si pamatuji, že už na Fauně jsi na toto téma psal a už tenkrát mi to připadalo hrozně smutné a také nepochopitelné. A vidíš, teď jsem tam, kde jsi byl kdysi Ty! Už to pro mě není nepochopitelné, nýbrž se cítím lépe než kdy dříve. Je to strašně zvláštní, proč už mi užitek a dostatek všeho nic nedává, když ještě loni pro mne tyto hodnoty byly zcela zásadní! Dnes mne nezajímají. Holky koňské mi dělají tolik radosti, že nic jiného už prostě není potřeba. Mám vice času na svého muže, na pokec s mámou, na svoje kámošky, co kde se vzaly, tu se vzaly, po létech se ozvaly a já mám najednou čas i na ně. Už nejsem ta uštvaná a věčně nakrklá megera, co má pocit, že musí v životě všechno stihnout - ráno do práce, tam makat jak barevná a bát se o cokoliv si říct, letět domů, nakrmit, uvařit, cestou každýho seřvat, pro jistotu, a večír padnout do kómatu, abych mohla v 5:00 ráno zase vzteky roztřískat budík? Díky nechci, tohle jsem žila celý život. Když jsem chodila do školy, bylo to ještě horší, to bylo ještě ráno nakrmit prase, kozu, pustit drůbež (protože jsem z domu odcházela poslední)...No tak jako přežila jsem to, možná to zocelilo můj charakter, naučilo mě to nenávidět zimu, tmu a ranní vstávání, ale stačilo. Netřeba v tomhle kolotoči pokračovat.
Máš úplně stejný názor jako můj muž (nejste vy dva nějaká reinkarnace jeden v druhého nebo tak

) a to ten že pár koní, domácnost, zahrada a zaměstnání je pro jednu ženskou až do p*dele

jak se včera neskromně vyjádřil, když mi přál k narozeninám, že nechápe, jak ve svým věku, po tom co mám za sebou, můžu vypadat pořád tak dobře!

Hambář jeden!
Stačilo jen odhodit závaží...