Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo neprodává Hylu Massylu SAMCE
Budu moc rád za odpověď jsem z okolí ostravy ..
Jinak chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s kokocoidozou zda mám samice které to prodělaly zabít ... |A to samé ze samcama aby se mi kokcoida nerozlezla do celého chovu
Hyla Massyla KOUPÍM a problem s kokcoidou
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- andre.marek
- Dal poděkování: 1048 poděkování
- Dostal poděkování: 1296 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyla Massyla KOUPÍM a problem s kokcoidou
U té kokcidiozy bych zkusil jeden vrh. Jestli budou mladí v pohodě, neřešit. Pokud nebudou prosperovat, nebo dokonce umírat, pak zabít.
Kokcidie jsou úplně všude, v každém chovu. Záleží na vnímavosti zvířat a spoustě dalších okolností. Já třeba jsem dlouho bojoval, vybíral odolné samice, ale nikdy neléčil ATB. Teď mám vůči tomu docela odolný chov. Dva roky úplně klid, teď po výstavě před měsícem jsem měl skoro u všech králíků žaludeční potíže, postupně celý chov. Dva dny nežrali, ale teď už úplně bez potíží. Akorát jsem měl v té době bohužel zrovna 5 pěkných, početných vrhů kolem 3-5 týdnů a mladí na dva týdny zastavili růst. Jen v tom nejmladším vrhu dva malí umřeli. Nebudou z nich asi výstavní králíci, ale na maso snad dorostou.
Kokcidie jsou úplně všude, v každém chovu. Záleží na vnímavosti zvířat a spoustě dalších okolností. Já třeba jsem dlouho bojoval, vybíral odolné samice, ale nikdy neléčil ATB. Teď mám vůči tomu docela odolný chov. Dva roky úplně klid, teď po výstavě před měsícem jsem měl skoro u všech králíků žaludeční potíže, postupně celý chov. Dva dny nežrali, ale teď už úplně bez potíží. Akorát jsem měl v té době bohužel zrovna 5 pěkných, početných vrhů kolem 3-5 týdnů a mladí na dva týdny zastavili růst. Jen v tom nejmladším vrhu dva malí umřeli. Nebudou z nich asi výstavní králíci, ale na maso snad dorostou.
-
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyla Massyla KOUPÍM a problem s kokcoidou
Dekuji mooc tak teda zkusím ji teda připustit a uvidím co potom mladí
Tadeáš Koláček