Likvidace bodláků
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2843 poděkování
- Dostal poděkování: 5893 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Likvidace bodláků
Já mám štěstí, že nakupuji slámu a obilí od pána, co si to dělá pro sebe a přebytky prodává. Má nádhernou slámu s plevelem - to mi vyhovuje, protože si to koně proberou
Bubáci forever!
-
- Dal poděkování: 617 poděkování
- Dostal poděkování: 918 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A pak si nějakej chudák odveze hnůj a bude mít zaseto......
chovám asi 35 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 ,8 slepic isabrown
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
od jednodenních kuřátek, 6 křížených slepic, 5 hus , čubinka KAO. Dále mám 2 beránky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě , 2 ovečky a 14 prasátek
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jane, sorry, ale to mě fakt nezajímá.
Mě zajímá hlavně to, že v rámci svých možností krmím svá zvířata maximálně zdravě…
Náš kompost jde do biokompostárny… takže jestli to nenechají projít dostatečnou teplotou pro rozklad, pak zasévám v širokém dalekém okolí
Mě zajímá hlavně to, že v rámci svých možností krmím svá zvířata maximálně zdravě…
Náš kompost jde do biokompostárny… takže jestli to nenechají projít dostatečnou teplotou pro rozklad, pak zasévám v širokém dalekém okolí
Bubáci forever!
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2100 poděkování
- Dostal poděkování: 4532 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
z koňských bobků máš zaseto vždy ty koňské potvory mají krátké střevo, ale jsou super výrobníkem koblížků
to, že je ve slámě plevel neznamená, že porost nebyl ch. ošetřen
to, že je ve slámě plevel neznamená, že porost nebyl ch. ošetřen
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dade, já mu pod stroje nekoukám. Má svůj chov koní a pěstuje si pro ně a pro další hosp.zvířata žrádlo. Říká, že na to nedává chemii, protože to nemá za potřebí. Tak mu věřím víc nad tím nepotřebuju přemýšlet.
Nevím o nikom, kdo by se o svoje louky staral do té míry, že by aplikoval herbicidy a podobné sajrajty. Nikdo do toho nechce investovat a tedy seká, co naroste.
Takže já mám s krmením svých zvířat čisté svědomí
Nevím o nikom, kdo by se o svoje louky staral do té míry, že by aplikoval herbicidy a podobné sajrajty. Nikdo do toho nechce investovat a tedy seká, co naroste.
Takže já mám s krmením svých zvířat čisté svědomí
Bubáci forever!
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2100 poděkování
- Dostal poděkování: 4532 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To neni nic proti tobě
Já jen, že jak prosadily úhor i na orné tak bude dost sena i z ošetřovaných pozemků
Jinak to s kolegou dělám podobně Já teda hlavně nestíhám ošetřovat
Já jen, že jak prosadily úhor i na orné tak bude dost sena i z ošetřovaných pozemků
Jinak to s kolegou dělám podobně Já teda hlavně nestíhám ošetřovat
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, jen jsem to chtěla upřesnit.
Upřímně pro mě tohle není rozhodující kritérium. Statková krmiva nakupuji podle toho, kde seženu kvalitní skladbu za co nejméně peněz. nad tím, zda to je nebo není chemizované jsem upřímně nikdy nepřemýšlela. Beru to jako bonus. Naštěstí pro nás to všechno eko-bio je ale kdybych to měla kupovat jako oficiálně BIO s certifikací, pak bych byla minimálně na o 30 % vyšších cenách a to už by mi nikdo nedal
Na druhou stranu jsem zrovna včera koukala v Lidlu, že vejce (neBIO) stojej 70 Kč / 10 vajec, takže za domácí za 75 Kč nijak neadekvátní nejsem. Určitě se seženou levnější, ale pokud za neBIO vejce v krámě mohou chtít tolik, pak mám s čím srovnávat
Upřímně pro mě tohle není rozhodující kritérium. Statková krmiva nakupuji podle toho, kde seženu kvalitní skladbu za co nejméně peněz. nad tím, zda to je nebo není chemizované jsem upřímně nikdy nepřemýšlela. Beru to jako bonus. Naštěstí pro nás to všechno eko-bio je ale kdybych to měla kupovat jako oficiálně BIO s certifikací, pak bych byla minimálně na o 30 % vyšších cenách a to už by mi nikdo nedal
Na druhou stranu jsem zrovna včera koukala v Lidlu, že vejce (neBIO) stojej 70 Kč / 10 vajec, takže za domácí za 75 Kč nijak neadekvátní nejsem. Určitě se seženou levnější, ale pokud za neBIO vejce v krámě mohou chtít tolik, pak mám s čím srovnávat
Bubáci forever!
-
- Dal poděkování: 1838 poděkování
- Dostal poděkování: 1458 poděkování
- Kontaktovat uživatele: