Kachňata
-
- Dal poděkování: 367 poděkování
- Dostal poděkování: 1095 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kachňata
Prodám kachňata pižmovek , možno i s kachnou. Jsou líhnutá 6.5. a je jich 16. Čermná nad Orlicí, místní část číčová. K dnešnímu dni cena 50 Kč. Za každý den + 1,- Kč. Asi za týden by se měla líhnout pod dvěma kachnama další.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3028 poděkování
- Dostal poděkování: 6157 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kachňata
To jich máte tolik, Přezdívko? Já jsem zvědavá, kolik se vykulí… první se prý už pod matkou líhnou.. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se vylíhla další. Kachna byla jak pes. Hnízdo si udělala na balíkách sena. Večer bylo jedno spadlé pod balíkem a když jsem jí ho dávala, tak mě pěkně štípla. Přemístili jsme ji do ohrádky, ale jak vyváděla tak po nich šlapala. Jedno bylo docela dost otřesené. Koncem hole jsem ho přistrčila pod ní a ráno se uvidí, jestli se vzpamatovalo.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jj, ty pižmovky jsou fakt husté! My tam taky radši nelezeme. Zlatá hysterická kvočna 
Tak to je tedy šikula, na takovémhle zapeklitém místě!
Zrovna mi Nitraner fotil, jak měl úhledná hnízda pro kachny někde na zemi a ony do toho nechtěly chodit snášet, tak jim udělal bordelbudky v bordelu voliéry, kde je mnoho věcí ma překonání, než se dostanou k nim a že si to kachny našly, obsadily a jsou spokojené
Ale zítra jí tam kouknu, dnes manžel hlásil, že zpod ní koukaly 4 hlavičky a večer jsem jí už viděla z domečku, tak bude mít už asi dolíhnuto

Tak to je tedy šikula, na takovémhle zapeklitém místě!
Zrovna mi Nitraner fotil, jak měl úhledná hnízda pro kachny někde na zemi a ony do toho nechtěly chodit snášet, tak jim udělal bordelbudky v bordelu voliéry, kde je mnoho věcí ma překonání, než se dostanou k nim a že si to kachny našly, obsadily a jsou spokojené

Ale zítra jí tam kouknu, dnes manžel hlásil, že zpod ní koukaly 4 hlavičky a večer jsem jí už viděla z domečku, tak bude mít už asi dolíhnuto

- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přestože jsme měli kachnu zavřenou v malém výběhu, převezla nás a nějak vyvedla mladé ven a zrovna je venčí u jezírka
tak jsem se hned vrhla na vylepšení ubikace, aby s nimi nikam nemohla. Kort k takovému nebezpečí, jako je nezabezpečené jezírko!!
Nejlíp nám fungovala malá plastová paleta, která je dostatečně prostornou plochou, aby jí kachňata pod nohama našla a mohla se bezpečně okoupat a vylézt na břeh. Ale dnes to ještě není dobrý nápad… jsou dvoudenní…
Foceno asi na 5 metrů… málem mě sežrala

Nejlíp nám fungovala malá plastová paleta, která je dostatečně prostornou plochou, aby jí kachňata pod nohama našla a mohla se bezpečně okoupat a vylézt na břeh. Ale dnes to ještě není dobrý nápad… jsou dvoudenní…

Foceno asi na 5 metrů… málem mě sežrala

-
- Dal poděkování: 1656 poděkování
- Dostal poděkování: 679 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Dal poděkování: 5722 poděkování
- Dostal poděkování: 6294 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Protože by se v něm utopila, protože ještě nebylo přizpůsobené jim (nevylezla by).
A ani pro kachňata prvních pár dní není doporučeno, aby se celá promáchala, aby nenastydla (že ještě nejsou promaštěná řádně)… nevim, ale neriskuji to
A ani pro kachňata prvních pár dní není doporučeno, aby se celá promáchala, aby nenastydla (že ještě nejsou promaštěná řádně)… nevim, ale neriskuji to

-
- Dal poděkování: 5722 poděkování
- Dostal poděkování: 6294 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A co ty kachny s kachnaty na rybníku? Měla jsem pocit, že plovou od prvního vyloupnutí ze skořápky
vylézá se tam ale líp to jo.

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kachna se trochu zklidnila. Kachňata jsou zatím všechna. Ještě dostala 3, co se vyklubala pod slepicemi. Ani si nevšimla, že jich má víc. Jsou mladší o dva dny, za pár dní už se to nepozná.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ale jooo, Jani, znáš mě… já těm svým zvířatům pořád do něčeho kecám 
Je fakt, že třeba paní kachna byla u bazénku, ale nekoupala se, aby je tam nenatáhla. Ty matky prostě nejlíp vědí…

Je fakt, že třeba paní kachna byla u bazénku, ale nekoupala se, aby je tam nenatáhla. Ty matky prostě nejlíp vědí…

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Jééééé, to já také! 10 měsíčních kachňat, odvoděných matkou.
Potřebovali bychom uvolnit místo trošku…
Potřebovali bychom uvolnit místo trošku…

-
- Kontaktovat uživatele:
Kachňata líhnutá 6.5. dorostla kachnu. Už lze spolehlivě rozeznat pohlaví. Kdyby někdo chtěl na založení chovu nebo změnu krve u stávajícího ozvěte se. Cena za kačenku 180 a za kačera 220 Kč.
Včera odpoledne se líhla další. Jsem zvědavá kolik jich bude. Zatím nešlo bez rukavic zkontrolovat. Prodám je i s kachnou.
Včera odpoledne se líhla další. Jsem zvědavá kolik jich bude. Zatím nešlo bez rukavic zkontrolovat. Prodám je i s kachnou.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Přezdívko, mám to úplně stejně!
Kachňata jsou už velká a kachny zase sedí (2 společně na hnízdě). Mám v plánu, až se vylíhnou, prodat kachnu i s malými a dát pryč všechny kachny (porazit). A nechat si rok volno od kachen, maximálně vzít dvoje brojlery na výkrm, aby nebyla voliéra úplně nevyužitá...
Tak uvidíme, jak se nám povede realizovat plány
Kachňata jsou už velká a kachny zase sedí (2 společně na hnízdě). Mám v plánu, až se vylíhnou, prodat kachnu i s malými a dát pryč všechny kachny (porazit). A nechat si rok volno od kachen, maximálně vzít dvoje brojlery na výkrm, aby nebyla voliéra úplně nevyužitá...
Tak uvidíme, jak se nám povede realizovat plány