Kouťákova zdravotní očista ostropestřcem
-
- Dal poděkování: 5658 poděkování
- Dostal poděkování: 6233 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kouťákova zdravotní očista ostropestřcem
Tři týdny prý stačí k návyku Arus taky trochu snížím dávku, včera v noci jsem měla zacervenání a svědění na rukách a hrudi, připadalo mi to jako alergie. Zmizelo to, ale vezmu dvě kávové lžičky.
Janina
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
- arus
- Dal poděkování: 1703 poděkování
- Dostal poděkování: 957 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přesně Jani, chybička se bloudila, měla jsem na mysli tři týdny
-
- Dal poděkování: 5029 poděkování
- Dostal poděkování: 4014 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na některé nepříjemné věci ale nestačí ani tři měsíce a prostě si na ně nezvyknete .
- Augenblick
- Dal poděkování: 2271 poděkování
- Dostal poděkování: 2302 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ono to jen tak vypadá, že je toho hodně, mlýnek to načechrá. Většina účinné látky je pod slupkou, která je silná. Ve slupce nic není, ale zase dobře funguje jako kartáč na střeva. Toho množství bych se určitě nebál.
Chuťově mě to nevadí, lehce mě to připomíná oříšek jako nepříemná chuť mě to nepřijde..
Chuťově mě to nevadí, lehce mě to připomíná oříšek jako nepříemná chuť mě to nepřijde..
Tykat, díkes ....
-
- Dal poděkování: 1595 poděkování
- Dostal poděkování: 531 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chtěla jsem se přidat do sekty Kouťákova zdravotní očista ostropestřcem. Bohužel jsem se dočetla že ostropestřec by neměli užívat lidé s hypertenzí a vůbec ne dlouhodobě a to jsem já.
Škoda, mám cysty v ledvinách mnoho let, myslela jsem že se jich třeba zbavím, holt s nima musím žít dál.
Škoda, mám cysty v ledvinách mnoho let, myslela jsem že se jich třeba zbavím, holt s nima musím žít dál.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel jste se dočetla, ne bohužel nemůžete užívat apod. Kdybyste se nedočetla, klidně budete užívat.
Tady mají jiný názor, než jste si přečetla. Ale nečetla jsem všechno.
https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarn ... tropestrec
Tady mají jiný názor, než jste si přečetla. Ale nečetla jsem všechno.
https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarn ... tropestrec
-
- Dal poděkování: 1595 poděkování
- Dostal poděkování: 531 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přečetla jsem odkazy, mgr.Barbora Jedličková nedoporučuje dlouhodobé užíváni, mgr. Silvie Doležalová doporučuje, tak nevím.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2946 poděkování
- Dostal poděkování: 6067 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Deno, je to jako se vším. Člověk má u všeho přístup k milionu názorů a stejně je nakonec na něm, jaký postup zvolí…
Já také neplánuji jíst ostropestřec rok. Nejsem přesvědčená o pozitivním účinku bylin, pokud se nadužívají nebo užívají dlouhodobě. Navíc neléčím nic konkrétního. Asi kdybych bojovala s nějakým onemocněním jater přímo, tak bych měla potřebu být intenzivnější. Naopak pokud bych měla pocit, že bych ho měla jíst, ale bránilo by mi v tom nějaká kontraindikace, tak bych ho jedla jen v menším množství třeba a doplnila ho něčím jiným…
Moje akupunkturistka má zajímavé a netradiční - ale pro mě logické - doporučení:
Léky jíst tak dlouho, dokud si na ně člověk bude vzpomínat. A navíc i hnusné byliny, pokud jsou správně indikovány, v tu chvíli člověku nevadí, nebo naopak až chutnají. Když jsem měla boreliozu, jedla jsem kořen štětky soukenické. Také bodlák. Hořký, hnusný. Jedla jsem ho úplně bez problémů, s velkou chutí, bez jakéhokoli ušklíbání. Vyléčil mě.
Po letech u něčeho jiného jsem si na něj vzpomněla, že ho na to jako budu brát… a naprosto jsem se nepřesvědčila. Vůbec nebyla morálka. Ani jsem nezačala. Měla jsem ho párkrát a prostě jsem ho do sebe nedostala
Tak tím si říkám, že na tom něco je. Ta zvířata to mají také. Že jindy si něčeho ani nevšimnou a když se potřebují léčit, tak skáčou po uších, aby se dostali na to, co potřebují ke sebeléčení…
Já také neplánuji jíst ostropestřec rok. Nejsem přesvědčená o pozitivním účinku bylin, pokud se nadužívají nebo užívají dlouhodobě. Navíc neléčím nic konkrétního. Asi kdybych bojovala s nějakým onemocněním jater přímo, tak bych měla potřebu být intenzivnější. Naopak pokud bych měla pocit, že bych ho měla jíst, ale bránilo by mi v tom nějaká kontraindikace, tak bych ho jedla jen v menším množství třeba a doplnila ho něčím jiným…
Moje akupunkturistka má zajímavé a netradiční - ale pro mě logické - doporučení:
Léky jíst tak dlouho, dokud si na ně člověk bude vzpomínat. A navíc i hnusné byliny, pokud jsou správně indikovány, v tu chvíli člověku nevadí, nebo naopak až chutnají. Když jsem měla boreliozu, jedla jsem kořen štětky soukenické. Také bodlák. Hořký, hnusný. Jedla jsem ho úplně bez problémů, s velkou chutí, bez jakéhokoli ušklíbání. Vyléčil mě.
Po letech u něčeho jiného jsem si na něj vzpomněla, že ho na to jako budu brát… a naprosto jsem se nepřesvědčila. Vůbec nebyla morálka. Ani jsem nezačala. Měla jsem ho párkrát a prostě jsem ho do sebe nedostala
Tak tím si říkám, že na tom něco je. Ta zvířata to mají také. Že jindy si něčeho ani nevšimnou a když se potřebují léčit, tak skáčou po uších, aby se dostali na to, co potřebují ke sebeléčení…
Bubáci forever!
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidíte, a teď Vám ostropestřec nechutná, ačkoliv je vlastně docela dobrý, kromě mírně nahořklé chuti je lehce oříškový. Třeba teď není správný čas ani pro Vás. Ale pro někoho je.
K tomu, co říká Vaše akupunkturistka, bych dodala, že (možná) kolem nás rostou ty byliny a rostliny, které právě potřebujeme. Všímám si, že to možná není nesmysl, vnitřní smysl by to mělo, ale těžko se to dá dokázat a je to tedy jen hypotéza.
K tomu, co říká Vaše akupunkturistka, bych dodala, že (možná) kolem nás rostou ty byliny a rostliny, které právě potřebujeme. Všímám si, že to možná není nesmysl, vnitřní smysl by to mělo, ale těžko se to dá dokázat a je to tedy jen hypotéza.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
- PavelIV
- Dal poděkování: 5690 poděkování
- Dostal poděkování: 3352 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já tomu věřím.
Když jsem jezdíval cyklomaratony a bylo fakt teplo, tak člověk vypotil spoustu minerálů z těla. Pořadatelé to věděli - největší hit na občerstvovačkách byl chleba se škvarkovou pomazánkou (specialita Krále Šumavy), kterou si cyklista na místě přesolil podle své chuti. Nic tak přesolenýho bych normálně nepozřel, ale tělo si o to jasně říkalo, měl jsem chuť jen na to, žádnej banán, müslityčinky jako jindy. Tělo ví, co chce a říká nám to, jen jsme se odnaučili ho poslouchat. Ta naše zvířata ho poslouchat umí.
Když jsem jezdíval cyklomaratony a bylo fakt teplo, tak člověk vypotil spoustu minerálů z těla. Pořadatelé to věděli - největší hit na občerstvovačkách byl chleba se škvarkovou pomazánkou (specialita Krále Šumavy), kterou si cyklista na místě přesolil podle své chuti. Nic tak přesolenýho bych normálně nepozřel, ale tělo si o to jasně říkalo, měl jsem chuť jen na to, žádnej banán, müslityčinky jako jindy. Tělo ví, co chce a říká nám to, jen jsme se odnaučili ho poslouchat. Ta naše zvířata ho poslouchat umí.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Na našich vodáckých maratonech máme taky na dojezdu připravené namazané chleby sádlem s možností cibule a soli
To by mě nenapadlo, že i profíci jako cyklisti mají stejnou krmi
To by mě nenapadlo, že i profíci jako cyklisti mají stejnou krmi
Bubáci forever!
- PavelIV
- Kontaktovat uživatele:
No to nemají
Já dojížděl hodiny po profících, ti by si to nevzali, mají určitě něco speciálního na doplnění. Ono do sebe cpát tuk není zase tak dobrý, protože jakoby vymaže žaludek a střeva a vypitá voda se hůř vstřebává. Ale s tou solí je to menší zlo. Lehce dehydrovanej člověk dojede, ale odsolenej má křeče a fyzicky úplně odpadne, najednou není schopen se ani přiblížit svojí běžný rychlosti a je rád, že žije
Já dojížděl hodiny po profících, ti by si to nevzali, mají určitě něco speciálního na doplnění. Ono do sebe cpát tuk není zase tak dobrý, protože jakoby vymaže žaludek a střeva a vypitá voda se hůř vstřebává. Ale s tou solí je to menší zlo. Lehce dehydrovanej člověk dojede, ale odsolenej má křeče a fyzicky úplně odpadne, najednou není schopen se ani přiblížit svojí běžný rychlosti a je rád, že žije
- arus
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem na ostropestřci 21 dní..pokud něco na sobě pozoruji,pak snad to, že mám pružnější a vyhlazenější pokožku.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Pořád se mi to nevejde do denních stereotypů (zas jich tak moc nemám ). Takže ještě, že Arus psala. Ještě jsem se vykopala a šla si dát..
Bubáci forever!
- PavelIV
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem ještě nezapomněl, žádný změny nepozoruju, ale já se vůbec moc nepozoruju , dokud něco nebolí
- Augenblick
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem ještě nevynechal žádný den. Dávám si tu polévkovou lžíci. Lépe se mi chodí po schodech, po ránu, ale jestli je to tou kůrou, opravdu nevím. Zkraje jsem měl po tom lehkou plynatost, teď už dobrý. Jogurt mám rád, ta příchuť ostropestřce mi sedí. Tak asi u mě dobrý
Tykat, díkes ....
- arus
- Kontaktovat uživatele:
Jo, taky se mi zrychlil krok. Levé koleno mě omezuje v rychlejší chůzi.. teď je to lepší. Tak buď funguje placebo nebo ostropestřec
- Augenblick
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak? Držíte se? Zatím jsem nevynechal jediný den, cítím se dobře a řekl bych že to pomáhá k hubnutí. Tedy když pominu období obžerství při prasečí nadílce...
Tykat, díkes ....
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek! Seš statečný! Já už to dávno vzdala. Plánuji si dát na jaře detox třeba měsíční. Pak se bude ostropestřec hodit. Ale teď jak nemám motivaci ho brát, tak se k tomu prostě nemůžu dokopat…
Bubáci forever!