Tak náš přístřešek má 5x4 a nijak ho legalizovat nechceme. Ale chtěli jsme označit ovce, nahlásit je na hospodářství, lidé co chodí přírodou jsou zvídaví, zvědaví a všeho schopní. Tak at je to v pořádku.
Bonzáctví je na vzestupu.
zaregistrovani hospodarstvi
-
- Dal poděkování: 5639 poděkování
- Dostal poděkování: 6223 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: zaregistrovani hospodarstvi
Z toho tedy vyplývá, že když nejsi podnikatel, tak ty povinnosti nemáš
Bonzáctví bylo je a bude. Je to o morálce a závisti. A ta bude vždycky u některých jedinců slabší a závist větší…
Bonzáctví bylo je a bude. Je to o morálce a závisti. A ta bude vždycky u některých jedinců slabší a závist větší…
Bubáci forever!
-
- Dal poděkování: 5639 poděkování
- Dostal poděkování: 6223 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na sebe fakt pyšná.
Dokázala jsem takto vpodvečer si, vlastně manželovi, založit účet na eagri přes datovku a tím se dostat ke stájovému registru a po chvíli hledání správného kodu i dohlásit naše čtyři bahnice, nakoupené z neregistrovaného hospodářství
A v tom registru jsem se dozvěděla, že vlastníme a žijí u nás, nějaké dva berany, od nějaké Veroniky! Jeden z roku 2016 a druhý z roku 2018. Bóže!
Budu je muset nechat umřít. Ale na to se musím vyspat.
Dokázala jsem takto vpodvečer si, vlastně manželovi, založit účet na eagri přes datovku a tím se dostat ke stájovému registru a po chvíli hledání správného kodu i dohlásit naše čtyři bahnice, nakoupené z neregistrovaného hospodářství
A v tom registru jsem se dozvěděla, že vlastníme a žijí u nás, nějaké dva berany, od nějaké Veroniky! Jeden z roku 2016 a druhý z roku 2018. Bóže!
Budu je muset nechat umřít. Ale na to se musím vyspat.
Janina
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
-
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 653 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Překvapuje mě kolik lidí nepoužívá ten online registr. I mladí, přijedou pro dobytče, vytasí ten přihlouplý žlutý sešit a pak mi volají, že jim Hradištko vrací chybníky a nejde to přehlásit.
U mě všechno v pořádku, jednoduše to zkontroluji.
Mimochodem neví někdo jestli tam jde vyhledat cizí zvířata podle čísla? Nedávno jsem měl uteklé cizí krávy za plotem a nikde jsem to tam nenašel. Dalo dost práce všechny obvolat než se zjistilo čí jsou.
U mě všechno v pořádku, jednoduše to zkontroluji.
Mimochodem neví někdo jestli tam jde vyhledat cizí zvířata podle čísla? Nedávno jsem měl uteklé cizí krávy za plotem a nikde jsem to tam nenašel. Dalo dost práce všechny obvolat než se zjistilo čí jsou.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že člověk dohledá podle čísla jen plemeníky..
Jinak bych volala na Svaz - tam mají přístup do databází, do kterých se běžný smrtelník nedostane.
Jinak bych volala na Svaz - tam mají přístup do databází, do kterých se běžný smrtelník nedostane.
Bubáci forever!