Říje?
-
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Říje?
No mám to v kalendáři, měly by obě rodit v průběhu dubna. Termíny vychází 2 týdny po sobě, ale samozřejmě to může mít taky měsíc rozptyl...pokud se tedy zadařilo
Krásný den všem!
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zapůjčím kozla, vracet mi ho nemusíte.
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
-
- Kontaktovat uživatele:
- DAD David Abrahám
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A berete ji ? Dodám k němu papíry plemeníka, řádně ho přehlásím, je z 16 roku
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
-
- Kontaktovat uživatele:
Jste hodný, ale musím odmítnout. Už jsem to tu psala. Kozy jsou letos moje prvotina a můj pokus. Pokud někdo dá, tak jsou již obě obskočené, takže na letošek mám vystaránona příští rok se uvidí, jak to vše budu zvládat a jestli je to vůbec pro mě. Takže pořizovat si kozla by teď pro mě bylo zkrátka jen závazek navíc. Ale děkuji
Krásný den všem!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hláásíím. Dneska znovu u kozla s Józou. Asi jsem u obou trefila přesně ten 24 hodinový vrchol, nebo co, protože po nich oba dny kozel skákal jak šílený. Dneska se zase opakovaně povedlo 2 krát. Takže doufám a věřím, že v dubnu se mám na co těšit kozel dostává jedničku s hvězdičkou
Krásný den všem!
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím řeším další záhadu... Elvíra byla u kozla 11.11.a 12.11. Úspěšně skákal, byl jak pominutý. Měla říji po 21 dnech. Josefína měla říji po 22 dnech a byla u kozla 21.11. a 22.11. Dneska od rána mají obě hustý(hodně) a totálně bílý výtok z pochvy. Bobky normální, je to opravdu z pochvy. A bylo to hojné. Ale opravdu obě. Jsem zmatená, že takhle obě najednou. Myslela jsem,že to může být ještě sperma, ale u Elvíry těžko. Jak by ale mohly říjet, když v dané termíny na ně kozel opravdu několikrát skočil? Omlouvám se ale mě z toho snad hrábne . Navíc fakt nevím, co by to bylo jiného. Měly od toho i špinavé ocasy
Krásný den všem!
-
- Dal poděkování: 5010 poděkování
- Dostal poděkování: 3989 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě je to záhadné. Říje těžko, bylo by to asi brzy. I když se může cyklus zkrátit až na asi 16 dní, že by to tak bylo u obou, se mi nezdá. Už ten kozel zplodil nějaká kůzlata?
Někdy se může stát, že i zabřezlá samice má příznaky podobné říji. Většinou jen jednou. Je to málo časté a zase by mi bylo divné, že na tom jsou obě stejně. Takže nevím.
Někdy se může stát, že i zabřezlá samice má příznaky podobné říji. Většinou jen jednou. Je to málo časté a zase by mi bylo divné, že na tom jsou obě stejně. Takže nevím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano kozel už obskočil několik koz a úspěšně...říkala kamarádka a já ji věřím....takže sama nechápu. Měly to obě nevychází to časově a měly to tak moc, že měly špinavé i ocasy
Krásný den všem!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen doufám, že opravdu by to celé ten kozel nedělal i když by neříjely ale tolik náhod najednou, to by bylo dost divné. A když jsme tam byli poprvé tak si jí vůbec nevšímal a jeli jsme domů ach joooo...a to jsem se radovala, že bod jedna jsme zvládli...
Krásný den všem!
-
- Dal poděkování: 5010 poděkování
- Dostal poděkování: 3989 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kozel by určitě neskákal bez říje. Výtok spermatu to po takové době není, zmetání je s krví, nevím. Asi už běžte dělat něco užitečnějšího, než je pozorování kozích rodidel . Nějak to dopadne, nejspíš dobře .
-
- Kontaktovat uživatele:
dobrá tedy. Nechám to být. Všimla jsem si toho náhodou a nechám to tedy tak a uvidime
Krásný den všem!
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Františko, Vy jste fakt boží! To jsem se zas po ránu nasmála
Vlaštovko: zlatej beran ve stádě! Úplně se v Tobě vidím! Taky jsem takovýhle “řešič” Mě by z toho taky kleplo
Vlaštovko: zlatej beran ve stádě! Úplně se v Tobě vidím! Taky jsem takovýhle “řešič” Mě by z toho taky kleplo
Bubáci forever!
-
- Kontaktovat uživatele:
Řešič to je přesně to slovo, co na mě sedí a s těma zvířatama dvojnásob. ten stres, že bych je mohla neznalostí poškodit mě neustále k něčemu ponouká
Krásný den všem!