Nakládání, sušení a uzení masa
- DAD David Abrahám
- Příspěvky: 4906
- Registrován: 10 říj 2018 15:33
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Prý se má ochladit, tak jen něco málo na zkoušku - kančí
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- Augenblick
- Příspěvky: 2338
- Registrován: 09 říj 2018 23:23
- Dal poděkování: 2255 poděkování
- Dostal poděkování: 2261 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Tak to máš parádní Já měl dneska obalovanou cuketu a sýrovec, s radostí bych s tebou vyhandloval
Tykat, díkes ....
- DAD David Abrahám
- Příspěvky: 4906
- Registrován: 10 říj 2018 15:33
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Smůla, že nás ta dálka dělí
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- DAD David Abrahám
- Příspěvky: 4906
- Registrován: 10 říj 2018 15:33
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
10 hodin při 50 stupních bylo málo, po dalších 6 hodinách jich tam nezbyla ani polovička ale jsou krásný
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Příspěvky: 12730
- Registrován: 10 říj 2018 13:32
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- DAD David Abrahám
- Příspěvky: 4906
- Registrován: 10 říj 2018 15:33
- Dal poděkování: 2152 poděkování
- Dostal poděkování: 4673 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Asi jsem se zbláznil v lednici je nachystáno na dvoje salámy a dvoje klobásky plus skopové na uzení alá Augenblik
se skopovým je to na dlouhý lokte říkal jsem kolegovi ať to přiveze vykoštěný, no a tak běhal ještě v kůži dvouletý zakrmený beran, loje dva kýble
se skopovým je to na dlouhý lokte říkal jsem kolegovi ať to přiveze vykoštěný, no a tak běhal ještě v kůži dvouletý zakrmený beran, loje dva kýble
na práci mám jen dvě ruce a dvě nohy, sedět můžu jen na jednom místě
-
- Příspěvky: 141
- Registrován: 02 kvě 2019 23:32
- Dostal poděkování: 268 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Příspěvky: 12730
- Registrován: 10 říj 2018 13:32
- Dal poděkování: 2938 poděkování
- Dostal poděkování: 6050 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Honzo, tak dej pak vědět, až zakrojíš
Vypadá to krásně! My budeme předávat jednu vykoštěnou stařešinu na výrobu klobás. Tak nám držím palce!
Vypadá to krásně! My budeme předávat jednu vykoštěnou stařešinu na výrobu klobás. Tak nám držím palce!
Bubáci forever!
-
- Příspěvky: 141
- Registrován: 02 kvě 2019 23:32
- Dostal poděkování: 268 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Měl jsem z toho trochu obavy. Nicméně výsledek je vynikající.
Již v průběhu nakládání jsme po pár dnech udělali zkušební stejky - vynikající. Na základě toho se půlka zavakuovaných balíčků přesunula do mrazáku. Balíček se vytáhne, rozmrazí, udělají stejky a je hotová luxusní bašta.
Po týdnu od naložení jsem zkoušel udit ořezy a ty jsou právě na obrázku. Ještě jako teplé jsme většinu snědli se sousedy k vínu. Zbytek jsem dnes měl k obědu.
Udil jsem i játra, taky bašta připomínající husí paštiky.
Již v průběhu nakládání jsme po pár dnech udělali zkušební stejky - vynikající. Na základě toho se půlka zavakuovaných balíčků přesunula do mrazáku. Balíček se vytáhne, rozmrazí, udělají stejky a je hotová luxusní bašta.
Po týdnu od naložení jsem zkoušel udit ořezy a ty jsou právě na obrázku. Ještě jako teplé jsme většinu snědli se sousedy k vínu. Zbytek jsem dnes měl k obědu.
Udil jsem i játra, taky bašta připomínající husí paštiky.
- Augenblick
- Příspěvky: 2338
- Registrován: 09 říj 2018 23:23
- Dal poděkování: 2255 poděkování
- Dostal poděkování: 2261 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nakládání, sušení a uzení masa
Super . Kamarád mi vyprávěl, že doma kdysi dělali doma z uzeného skopového řízky. Moc si to nedovedu představit, ale za pokus by to asi stálo..Mě teď čeká uzení vepřového, ale mám hromadu jater z beránků, tak je taky zkusím vyudit.
Tykat, díkes ....
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host