Rohlíčky se se zdají dnes extra propečené
Tak mě třetí den drtí horečka, ale už dostávám chuť k jídlu. V noci mezi kašlem jsem si vzpomněl na pivní rohlíky. Tak jsem to po ránu zkusil.
Přílohy
„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
To jo.Zootechnička slovanského tipu,mladá a bujná-ta bi vám to poleháváňí richle zatrhla...Možná bi vám i píchla ketofen proťi bolesťi (to je prej takovej brufen,ale pro bejki)
Čoeče ........... ach jóóó. Dneska chlapi hned brufen.
Nechte se od mladé, slovanské, bujné zookočičky poučit, že proti bolesti nejlíp zabírají vyplavené endorfíny. Tak že .........
No schválně se jí zeptejte.
„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
Jsou s kmínem. To je to nejlepší, co se na pečivo může dát. Kam se hrabou ty výmysly jako lněné semínko, sezam a kdovícoještě. Ještě tak mák, ale kmín je nejlepší.
Co ty všechno stíháš.. odpočíváš i někdy? Třeba tím, že neděláš nic?
Na mě takové období přišlo a protože je zima a není té práce tolik,tak jsem si řekla, proč ne..a poslechla jsem své tělo
Do konce roku budu dělat jen to nejnutnější a hrát Kris kros, číst a válet se
A kolem mě je čím dál víc lidí, kteří vyřazují lepek ze svého jídelníčku. Mě to taky rezonuje, že to dává smysl… takže já bych si asi rohlíky teď nedala… zkusím se zase trochu zasoustředit a alespoň přestat jíst pečivo… a uvidíme, co to udělá..