Pro mne jsou jedlé i pátý den. Jsou prostě jiné, chutné, domácí
Ale............
místo másla dávám sádlo, momentálně husí a další věc je práce s těstem. Kdybych se s ním více hrál - víckrát během kynutí ho přeohýbal a pak ještě nechal ušoulané rohlíky před pečením nakynout, tak by byly vláčnější a jemnější.
To samé platí o těstu na chleba. Čím víc se s tím hraješ, tím je pak lehčí a vzdušnější.
Z jedné dávky uděláš +/- 10 rohlíků. Já a synátor kdyby jsme k tomu plechu sedli hladoví, tak ještě pochybí a nemusíš řešit jaké budou další den
Mě se na tyhle věci neptej, já neřeším ani u kupovaných jestli jsou den dva staré.
A vůbec, co ťa po ťa? Je to samý lepek. Věnuj se pohance a ostropestřci

„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)