To mě nenapadlo

jsem debil, že to je vlastně stavební plast, bez ověření na potraviny

je vidět, ževečeruž nejsem nejostřejší tužka z balíčku. No asi by bylo lepší něco minimálně vyššího. Mám 5 l hrnec celo nerezový a je vyšší. Chápu to správně, že hrnec leží položený na zemi a já z obou stran ho přidržuji chodidly? Nebo ho držím mezi koleny? Jakoby ,,ve vzduchu,,? Teď večer jsem ho držela proto, že jsem ji musela držet bokem těla a i tak se cukala, tak jsem nechtěla, ať mi do toho šlápne. Dneska je ale od rána den dobrých zpráv a energie je uplně silná, tak jsem měla nutkání to udělat už ráno ,, za světla,,...jádro do hrnce, koza zabořila rypák do něj a mohla jsem ji zezadu držet za vemínko, párkrát jsem i odstříkla a držela. Občas se ošila, nebo otočila, ale o 100 procent lepší než večer. Mluvila jsem na ni, drbala ji na zadku a jednou rukou, pak už dvěma masírovala vemeno...

giga úspěch...mám radost....určitě pochopí brzy, že ji neubližuji a že má aspoň klid před tou otravnou Elvírou u jídla. Elvíru mám po čas dojení v chlívě a hodila jsem ji jen ,,všimné,, aby jako bylo vidět, že jsme kámošky taky