Tak pro letošek akce pižmovky versus můj muž je u konce. Kachnu s 11 kačaty se ještě povedlo prodat. 7 září přišla kachna s 9 malými a dneska doufejme, že už poslední, taky s 9 kačaty. Jak tak seděly v různých úkrytech, tak jsem se nemohla dopočítat. Někdy přišly, když jsme krmily a někdy ne.přezdívka píše: ↑03 zář 2025 23:28 Jarní kachňata jsem prodala. Manžel se rozhodl, že další vejce jim bude sbírat. Pižmovky zas nejsou tak blbé. Když jim vejce v hnízdě nepřibývala, tak si našly utajené místo a tam zasedly. Dnes jedna přišla s 11 kačaty. Asi tak za 14 dní přivede mladé ještě jedna. Vím kde sedí, ale prostě je nemožné se ke hnízdu dostat. Kolik jich přivede bude překvapení.
Pižmovky - informace o chovu
-
přezdívka
- Dal poděkování: 429 poděkování
- Dostal poděkování: 1200 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pižmovky - informace o chovu
-
Františka.
- Dal poděkování: 5577 poděkování
- Dostal poděkování: 4640 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To zní úplně pohádkově. Čas od času se jako kouzlem odněkud vynoří další a další pižmovky a vedou si mladé.
Kupodivu je nesežrala liška ani nic podobného, když tak seděly někde nezavřené.
Kupodivu je nesežrala liška ani nic podobného, když tak seděly někde nezavřené.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3406 poděkování
- Dostal poděkování: 6559 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je prostě fakt nejsamostatnější drůbež na dvorku!
Škoda, že to neumíme škubat… jinak o nich člověk neví, roste to samo z trochy žrádla a ještě jsou hezké na pohled
Škoda, že to neumíme škubat… jinak o nich člověk neví, roste to samo z trochy žrádla a ještě jsou hezké na pohled