Gumáky/Holínky

PavelIV
Dal poděkování: 6261 poděkování
Dostal poděkování: 3681 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Gumáky/Holínky

Nový příspěvek od PavelIV »

Mně drží už asi 4 roky - obyč. pěnový, zateplený. Ale já normálně chodím v pracovních kotníkových botách, holinky přezouvám jen když je bahno nebo mokrej sníh.
A ty kožený pracáky jsou za rok na odpis. Nevydrží švy, ale nosím je fakt skoro každej den v roce, víkendy, senoseč apod. celej den.
:PavelIV:
Augenblick
Dal poděkování: 2584 poděkování
Dostal poděkování: 2567 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Augenblick »

Já bych ty holínky mohl testovat :usmev: jsem v nich od podzimu do jara někdy i 12 hod. denně. Do klasických se mě blbě leze kvůli vysokému nártu. Tady povolím šůrky a paráda.
Tykat, díkes ....
PavelIV
Dal poděkování: 6261 poděkování
Dostal poděkování: 3681 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od PavelIV »

Taky mám vysokej nárt, tak mám o něco větší a v těch bych tak dlouho bejt nechtěl :vytlem:
:PavelIV:
Hhippie
Administrátor fóra
Dal poděkování: 3382 poděkování
Dostal poděkování: 6542 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Hhippie »

Takovýhle typ bot nazývají “zimní stájové”.
Přijdou mi na holinky dost nízké. Ale na druhou stranu je fakt, že u těch ovcí tak hluboké bahno jako u koní nebo krav prostě není :souhlas:

Ale jak říkám - já mám tenhle typ bot ráda.
Klasické holinky, byť se zimní vložkou, mi nestačí - je mi v nich zima. Neoprenové byly hrozné - potila se v nich noha víc než v klasických holinkách a byla mi v nich zima.
Tyhle jezdecké a stájové boty jsou dobré i do bláta a není v nich zima. Takže za mě pro mě nejlepší volba :souhlas:
(Ale pro jistotu se podívám na ty Vikingy, co navrhoval André. Protože moje klasické zimní pracovní Keeny už odcházejí… a to byly nejlepší boty na zimu, co jsem kdy měla. To už jsem říkala! Ale cena je prostě vysoká - ale to bude u Vikingů taky, předpokládám.. :promin: ).
Zas pokud toho člověk víc nachodí, tak ty stájové / jezdecké mi tak vhodné nepřijdou - prostě nejsou na velké chození. To pak klasické zimní “trekové” typu Keen nebo Viking poslouží pro daleko vyšší komfort :souhlas:
:Hhippie: Bubáci forever!
Vedra
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 819 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Vedra »

Zatím zůstávám u těch Delphin Bronto, vždy to rok vydrží tak nemám odvahu experimentovat.
Odpovědět