Kouťákova zdravotní očista ostropestřcem
-
přezdívka
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1199 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kouťákova zdravotní očista ostropestřcem
Po přečtení příběhu o " zázračném " uzdravení jsem sedla hned objednala pro manžela. Protože už vyzkoušel všechno možné a nemožné a je na tom s pohybem čím dál hůř. Doufám, že to bude mít takové pozitivní účinky i na něj.
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3382 poděkování
- Dostal poděkování: 6542 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Moc držím palce!
Já mám zkušenost, že co funguje jednomu, nemusí fungovat druhému.
Naši dostali před pár lety nějakou kloubní výživu od Prieznitze a jednomu to pomohlo a druhému ne.
Tak držím palce, ať to zafunguje i vám!
Já mám zkušenost, že co funguje jednomu, nemusí fungovat druhému.
Naši dostali před pár lety nějakou kloubní výživu od Prieznitze a jednomu to pomohlo a druhému ne.
Tak držím palce, ať to zafunguje i vám!
-
přezdívka
- Dal poděkování: 426 poděkování
- Dostal poděkování: 1199 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To mě je taky jasné. Víte co se říká, že tonoucí se i stébla chytá. Stačilo by, kdyby se mu ulevilo alespoň trochu. To co se mě tady plouží po bytě je jen stín chlapa jaký býval ještě v loňském roce.
- Kouťák
- Dal poděkování: 8553 poděkování
- Dostal poděkování: 4329 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chci ještě dodat ,co mě přesvědčilo,že jsem si Bílého slona -klouby forte objednal.Vymyslel to veterinář Pantůček a nejprve to používal pro koně.Když je to dobré pro koně,tak to musí být dobré i pro mě ne?
Vyléčil s tím hodně kamarádů koňáků,tak to začal vyrábět.
- arus
- Dal poděkování: 2051 poděkování
- Dostal poděkování: 1058 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mám dotaz...bolest signalizuje, že v těle není něco v pořádku a protože nás pohyb bolí, dáváme si pozor a jsme opatrnější. Jenže, když vyřešíme bolest, neubližujeme těm kloubům o to víc, protože, prostě utlumíme signály, které nám tělo dává?
- Hhippie
- Administrátor fóra
- Dal poděkování: 3382 poděkování
- Dostal poděkování: 6542 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu, že ta kloubní výživa by měla fungovat hlavně na tom principu, že kyselina hyaluronová a ty další věci by měly zvýšit mazivo v těch kloubech, tedy snížit tření ploch o sebe, co hlavně vyvolává tu bolest… chybějící ošoupaná chrupavka… tření kosti o kost..
Většinou se řešila hlavně vstřebatelnost těch látek v těle, aby to fungovat mohlo..
To by nám vysvětlil André.
Přezdívko, já tam tu větu “Tonoucí se stébla chytá”, měla. Protože to moc dobře znám (s různými věcmi v životě). Také jsem, když jsem už neměla nápady, svým způsobem zkoušela věci, co by mě dřív nenapadly, že bych kdy zkoušela
Moc vám přeji, ať se to brzy zlepší. Není nic víc ubíjejícího, než život s permanentní bolestí.. já byla vždycky děsně vyčerpaná
Většinou se řešila hlavně vstřebatelnost těch látek v těle, aby to fungovat mohlo..
To by nám vysvětlil André.
Přezdívko, já tam tu větu “Tonoucí se stébla chytá”, měla. Protože to moc dobře znám (s různými věcmi v životě). Také jsem, když jsem už neměla nápady, svým způsobem zkoušela věci, co by mě dřív nenapadly, že bych kdy zkoušela
Moc vám přeji, ať se to brzy zlepší. Není nic víc ubíjejícího, než život s permanentní bolestí.. já byla vždycky děsně vyčerpaná
- arus
- Kontaktovat uživatele:
- Kouťák
- Dal poděkování: 8553 poděkování
- Dostal poděkování: 4329 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Arus,Mourek je nejrozmazanější kocour kterého znám a má se z nás nejlépe.Je samá kámoška a chtěl bych se mít jako on.Podařilo se mi vyfotit i jeho mámu,která je stále divoká a vidím jí pouze na fotopasti v noci.Tak nevím,ale asi je už také moje.
- arus
- Kontaktovat uživatele:
-
Jana P.
- Dal poděkování: 6038 poděkování
- Dostal poděkování: 6747 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdenku vždyt ty jsi taky samá kámoška.
nejvíc na x.
Takovej kocourek jako.
Vyprovodím se sama.
Takovej kocourek jako.
Vyprovodím se sama.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
- arus
- Kontaktovat uživatele:
Kouťáku, prosím, ušetří mi hledání a pošli mi odkaz, kdes a cos nakupoval, třeba do zprávy. Děkuji 

-
Františka.
- Dal poděkování: 5557 poděkování
- Dostal poděkování: 4604 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím, že co napíšu, se týká Kouťáka a manžela přezdívky, ale třeba se to někomu bude taky hodit. I když to není žádný přípravek. Před několika lety jsem byla na pohotovosti, protože jsem nemohla ani hnout nohou. Byl to sedací nerv, ale to na pohotovosti nepoznali a napsali mně, že je to artróza v kyčli, dali injekce a strašně drahé léky a měla jsem jít na ortopedii. Nějak se mi nezdálo, že by se artróza projevila tak náhle, ale to jsem ještě doktorům všeobecně věřila. Šla jsem tedy na ortopedii a paní doktorka na to kouká a říká: Už mě to štve, všichni všude vidí artrózu, přitom tu má doopravdy málokdo. Nejsem doktor, to nemůžu posoudit, ale důležité je, co řekla dál. Většina bolestivých stavů kolem kloubů je způsobena vadným postavením kloubu a zkrácením vazů. Takže na mnoho bolestí by stačilo jen masírovat bolestivé okolí kloubu a prodlužovat šlachy, tím se kloub zase uvolní a dostane do správné polohy. Když je trvale ve špatné poloze, může artóza vzniknout. Mně se to osvědčilo. Někdy jsou v kloubu a okolí i záněty a jiné problémy, to je další věc, i když s tím třeba souvisí, ale základní ošetření je pro mě i mého muže od té doby masáž okolí kloubu a svalů, které se na něj upínají. Náprava není hned, ale pomáhá to.
-
čtenářka
- Dal poděkování: 1983 poděkování
- Dostal poděkování: 729 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak já hlásím, že jsem včera zahájila podzimní ostropestřecovou kúru
Třeba někoho inspiruji a vlákno nezapadne
- PavelIV
- Dal poděkování: 6261 poděkování
- Dostal poděkování: 3681 poděkování
- Kontaktovat uživatele: