Rajčata

Zelenina
Profesor1
Dal poděkování: 4453 poděkování
Dostal poděkování: 5086 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rajčata

Nový příspěvek od Profesor1 »

Muži zrají jak víno. Překvapivě i abstinenti :vytlem:
:profesor:
„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
Hhippie
Administrátor fóra
Dal poděkování: 3663 poděkování
Dostal poděkování: 6772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Hhippie »

Nevím, co se letos děje, ale zřejmě nemám opylené květy rajčat. V pařníku mám 3 různé druh rajských, některé z nich jsem v minulosti úspěšně pěstovala, a letos na nich víceméně nemám žádný plod.
Pařník nezavírám, takže by se tam hmyz měl normálně dostat… otázka je, zda se mohlo stát, že v těch šílených vedrech tam prostě radši nic nelétalo….? Nebo rostliny poshazovaly květy. Ale eviduji i odkvetlé květy, ze kterých nic nenasadilo… :plac: fakt nevim.
Venku mám jen tři rostliny a sázela jsem je později, tak tam ješťe nevím… ale to je tedy neštěstí, pokud nebudeme mít rajčata… :plac: :zed:
:Hhippie: Bubáci forever!
Vlaštovka
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 613 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Vlaštovka »

Jako letos je to u nás kvůli toho vedra taky katastrofa. Abych žalovala a stejně se ty rostliny kroužily...a sice plody máme ale taky pozoruji, že u rajčat máme tak 1/4 květu, co seschne a nic z nich měním když to srovnám s lonskem :udiv: všechno usychá rychlosti blesku....
:mrzimeto:
Hhippie
Administrátor fóra
Dal poděkování: 3663 poděkování
Dostal poděkování: 6772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Hhippie »

Ale rostliny nevypadají, že neprospívají.. nevím, co s tím :plac:
:Hhippie: Bubáci forever!
čtenářka
Dal poděkování: 2262 poděkování
Dostal poděkování: 766 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od čtenářka »

Tak jsem to šla zkontrolovat a mám to taky :plac: to dlouhotrvající sucho jim asi neprospělo. Zalivala jsem dost, ale stejně mi několikrát ty rajčata svěsila listy a jedno jsem musela vyměnit :nevim:
Cuket mám dost :))
Přílohy
20260702_210352.jpg
20260702_210006.jpg
Kouťák
Dal poděkování: 8828 poděkování
Dostal poděkování: 4473 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kouťák »

Hhippie,není to tvá chyba,že nemáš rajčata.To,že jsi zasela stejná rajčata jako loni a nemáš plody neznamená,že v tom sáčku se semeny ta odrůda byla.Měl jsem to před pár lety stejné.Kupuji pouze semena od Semo a pouze jedinou odrůdu Tornádo-F1.Všechny ostatní odrůdy jsem musel vyřadit,i když jsem si je přál pěstovat.Nemusí u Tebe jít ani Tornádo.Musíš zkoušet.Letos u mě už nadzvedávají skleník,ale plevel trhat zatím nemohu s tou mou haxnou.
IMG_3794.JPG
IMG_3795.JPG
Odpovědět