Františko uvazala bych ji na krátko ale není za co, v chlévě ji honit nebudu.místo ohlavky ji asi dam obojek i když to jsem právě nechtěla, kvůli tomu janceni když není zvykla na úvaz.Není v mých schopnostech ji momentálně zmenšit prostor, což by bylo přínosem.
Každé zvíře je jiné, budu ji muset dotlačit ale rozhodne nic nechci lámat pres koleno, protože každý urychleny a nepovedený pokus je krok zpět... Ona je plasan.Ja ji v podstatě otravuju, nezná to.
Mám několik koz co si chodí pro drbani, hlavně se mezi nimi volně pohybují děti. Takže docela potrebuju aby kravka byla pohodova a vymazlena.Deti mají ve stromech v ohradě domek,takhle u ovci a koz to neresim, s byckem i kravkou už to bylo jiné a nemohli být bez dozoru.
A ještě k tomu hlazení

nenapadlo me ze když se to napíše takhle je to rozdíl,Brala jsem to jako dotek,kontakt, jasne ze je to drbani, kartáče mám taky,děti ani muže takhle nehladim

Ochocene dřív byly,jsou i dnes,čím dřív se začne tím lip.
Ja si třeba brala kozy z ruznych hrozných podmínek,hysterické, urvane,poplasene,hodně zlé na ostatní, ted mám krásné stádo, každá ma svou povahu ale už jsou jiné než byly.