Nízký les, kopicování
-
- Dal poděkování: 394 poděkování
- Dostal poděkování: 712 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nízký les, kopicování
Mě se teda spíš plete Trutnov a Turnov.
chovám asi 26 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 , asi 12 slepic isabrown
od jednodenních kuřátek, 3 pižmové kachny, čubinka KAO. Dále mám 3+3 ovečky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě a 3 prasátka
od jednodenních kuřátek, 3 pižmové kachny, čubinka KAO. Dále mám 3+3 ovečky z ostrova Oessant v černé až černohnědé barvě a 3 prasátka
-
- Dal poděkování: 2542 poděkování
- Dostal poděkování: 1958 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to je skoro logické, to ani není žádné pletení, to je skoro normální
.

-
- Dal poděkování: 394 poděkování
- Dostal poděkování: 712 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Až na tu vzdálenost. To je jako od Zimmermannů, cestuje li nemocný člověk letecky na Maltu, může se mu stát, že přistane na Baltu. Což ho jistě depotěší.
chovám asi 26 včelstev v systému langstroth 448x330 a 448x159 , asi 12 slepic isabrown
-
- Dal poděkování: 2993 poděkování
- Dostal poděkování: 2793 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Františko když to přezimuje u nás, tak u vás určitě.
a copak hošík se za Trutnov zlobí?
Že zrovna ten, který si stále myslí, že Valašsko je na Vysočině

„Pro nerozvážné vedení padá lid, padne i chov, kdežto v množství rádců je záchrana, žije i malochov“ (Motivováno příslovím - ..,14)
-
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Rika pubos o 10 let starsi co se ukaji solenim slimejsu a tlucenim krtku. Ja vim, ten radon na horach dela svoje.
-
- Dal poděkování: 2542 poděkování
- Dostal poděkování: 1958 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak po 2 týdnech máčení v kbelíku s dešťovou vodou jsem zasadila kořeny paulownie do pytlů s hlínou. Vypadaly mizerně, moc jsem je máčela, kořeny zase shnily nebo co a zelený výhon s listem jsem ulomila, byl divný slabý. Mrzelo mě, že jsem je takhle mořila a neudělala to dřív, a myslela jsem, že se už nevzpamatují, protože když se takhle umáčí a pozdě zasadí něco jiného , je to ztracené. Ale po 4 dnech už zvedají lístky výhonů hlínu, takže mají u mě první bod. Tak schopné rostliny jsem ani nečekala.